Meer kruisjes met Qwixx Double

Steffen Benndorf’s populaire dobbelspel Qwixx is deze maand uitgebreid met Qwixx Double. De Duitse editie is verschenen bij NSV, White Goblin Games komt met de Nederlandstalige editie. Deze uitbreiding introduceert twee varianten.

Variant A. Onder de eerste tien velden van elke rij vind je nu een extra vakje. Hierdoor kun je het voorste veld in de rij een tweede keer aankruisen wanneer je dit getal opnieuw gooit. Om een rij af te sluiten met de 2 of 12 heb je nu minstens zeven kruisjes nodig. Per rij kun je met max. 16 kruisjes punten verdienen.

Variant B. Elke rij heeft vier dubbelvelden, waar je twee kruisjes mag zetten wanneer je dit getal aankruist. Om een rij af te sluiten met de 2 of 12 heb je nu minstens zeven kruisjes nodig. Per rij kun je met max. 16 kruisjes punten verdienen.

Qwixx Double is ontworpen door Steffen Benndorf en Reinhard Staupe.

Meer informatie: