Speeldag Utrecht 2022

Maandag 6 juni wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een grote speelplaats waar iedereen kan spelen. De allerkleinsten kunnen op de foto met Bing, Peppa ontmoeten, verstoppertje spelen met Nijntje en heerlijk spelen in het Little Tikes Speelparadijs. Oudere kinderen kunnen LEGO Master worden op het Vredenburgplein, spelen met reusachtige dominostenen, hun dans skills showen met Just Dance, proberen de DOMunder Escape Room op te lossen of hun Pokémon kaarten te ruilen. Spellenuitgevers, Het Spellenspektakel en de bekende speciaalzaken rond de Oude Gracht (Subcultures, The Joker, NeverNeverLand en Het Lab) leggen het speelplezier op tafel.

Iedereen krijgt een routekaart mee zodat je niets hoeft te missen. Speeldag Utrecht vindt plaats in hartje Utrecht van 09:30 uur tot 17:30 uur en is gratis toegankelijk.

Meer informatie: