Ducosimbeurs mei 2022

Na een gedwongen pauze van ruim twee jaar opende de Amersfoortse Flint afgelopen zaterdag weer de deuren voor een Ducosim spellenbeurs. Het bezoekersaantal leek mij wat lager dan deze leuke beurs verdiende, maar de sfeer en het mooie spellenaanbod waren top. Ik ben relatief kort op de beurs geweest, een aanstaande invasie van logerende speelse vriendjes bracht verplichtingen in de keuken met zich mee.

de test van mijn onwillige camera leverde een leuke foto op, met dank aan Henk.

Helaas ging tijdens de beurs de elektronica van mijn zoomlens kapot, waardoor ik geen foto’s met mijn camera kon maken. Het enige exemplaar is bovenstaande foto van Henk Rolleman, die mij met een van zijn lenzen hielp om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Onderstaande foto-impressie heb ik gemaakt met mijn telefoon.

999 Games demonstreerde veel nieuwe spellen

waaronder Robin Hood

de Goblins met de experthit Ark Nova

de Amersfoortse poortwachters hadden een klik met Jolly Dutch

Aquatica van Jumping Turtle Games

waar een vriendelijke Belg voor speelplezier zorgde

een bring & buy met mooie gebruikte spellen

spelauteur Fred Horn met zijn abstracte denkspellen

er waren sowieso veel spelauteurs met nieuwe ontwerpen

ik sluit af met een blik op de entree