Joey Games, een nieuwe Australische uitgever

De Australische spelauteur Phil Walker-Harding en zijn partner Meredith Walker-Harding hebben vandaag hun nieuwe uitgeverij Joey Games gepresenteerd. Deze uitgever gaat voor familiespellen, waarmee kinderen en volwassenen betekenisvol samen kunnen spelen en waarin de liefde voor de mensen, dieren en planten van Australië centraal staat. De eerste drie spellen zijn ontworpen door Phil Walker-Harding.

BUSY BEAKS is een kaartspel voor 2-4 spelers vanaf tien jaar waarbij je een zwerm Australische vogels verzamelt. Sommige vogels hebben speciale eigenschappen.

PASS THE PARTY FOOD is een coöperatief spel voor 2-4 spelers vanaf acht jaar over Australische partysnacks. De spelers verzamelen hun favoriete snacks en moeten deze op het juiste moment met hun vrienden delen. Een ondeugende puppy probeert het lekkers van tafels te snaaien. Het team moet een betere score halen dan deze kleine keffer.

SCRIBBLY GUM is een spel voor 1+ spelers vanaf zes jaar, waarbij je een spoor tekent naar het voedsel voor jouw rupsen.

Op de website van Joey Games kun je jezelf aanmelden voor een digitale nieuwsbrief.

Meer informatie: