Heilige Boontjes

999 Games heeft de Boonanza-uitbreiding Heilige Boontjes uitgebracht. Dit is de Nederlandstalige editie van Bohnedikt. Iedere speler krijgt een tableau met een kloostertuin en een godenakker. De nieuwe bonensoort Heilige Boontjes mag je alleen planten in de kloostertuin, maar ze mogen in combinatie met elke bonensoort worden gebruikt. Tijdens handelsfases geven Heilige Boontjes extra regels, zoals “je mag niet handelen met de speler rechts van je”. Offerkaarten laten je de twee afgebeelde bonensoorten tegelijkertijd op de Godenakker planten. Je kunt zo een oogst voorbereiden die uit verschillende bonensoorten bestaat, waarbij de bovenste boon bepaalt hoeveel munten je verdient.

Deze uitbreiding is ontworpen door Uwe Rosenberg en Jochen Balzer en geïllustreerd door Björn Pertoft.

Meer informatie: