Crime Scene bij Selecta

Selecta Toys heeft Nederlandstalige edities van de coöperatieve Crime Scene reeks van Tactic uitgebracht. De eerste vier titels Moskou, Londen, Helsinki en Brooklyn zijn al verkrijgbaar,  Lazio en Iss Excalibur volgen binnenkort. In al deze spellen is een misdaad gepleegd. Het is aan de spelers om samen (of solitair) het mysterie op te lossen. De spelers volgen het verhaal en treden op als de detectives om bewijsmateriaal te verzamelen, verbanden te leggen en uit te zoeken wie er achter dit alles zit. Zonder tijdslimiet kunnen de spelers de tijd nemen en zich op het onderzoek storten.

London, 1892 speel zich af in het Londense Whitechapel ten tijde van de verschikkingen van Jack the Ripper. (18+, moeilijkheidsgraad 3).

Moscow, 1989 speelt zich af in een groezelige nachtclub in Moskou, ten tijde van het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. (18+, moeilijkheidsgraad 4).

Brooklyn, 2002 speelt zich af in New York, waar een moord is gepleegd. De spelers kruipen in de huid van de detective die dit moet oplossen. (18+, moeilijkheidsgraad 3).

Helsinki, 2012 speelt tijdens een politieke bijeenkomst, waar je een aanslag op de president moet voorkomen. (18+, moeilijkheidsgraad 3).

Meer informatie: