Speel It’s a Wonderful World als campagne

Geronimo Games meldt dat de Nederlandstalige editie van It’s a Wonderful World: War or Peace sinds deze week in de winkels ligt. Dit is een uitbreiding van It’s a Wonderful World, de winnaar van de Nederlandse Spellenprijs 2021 in de categorie kenners. Deze tweede uitbreiding introduceert een campagnemodus. De keuzes en eindscores van iedere speler hebben gevolgen voor hun imperium en bepalen het verloop van de vijfdelige campagne. In elk campagnehoofdstuk worden via geheime enveloppes nieuwe kaarten, spelconcepten en -componenten geïntroduceerd. De campagne is volledig herspeelbaar, omdat het materiaal tijdens het spel niet wordt vernietigd.

It’s a Wonderful World: War or Peace is ontworpen door Benoit Bannier en Frédéric Guérard. Geronimo Games geeft de Nederlandstalige editie uit.

Meer informatie: