Terugblik Spellenspektakel 2021

Tot mijn plezier liep ik Michael Bruinsma van 999 Games tegen het lijf, zodat ik hem kon feliciteren met zijn lifetime achievement award bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing. 999 Games had een grote, ruim opgezette stand, waar je veel nieuwe titels kon spelen. Een van de noviteiten was Juicy Fruit. Michael liet zich dit spel goed smaken en maakte een smoothie van de winstkansen van mijn goede vriend Bob.

een fris en fruitig duo

Michael vertrouwt op de winst

Michael en zijn capabele eventcoördinator Karina

De nieuwe titels Wonderboek en Zoektocht naar El Dorado, Helden en Demonen waren nog niet uitgeleverd, maar werden wel gedemonstreerd. Je kon deze spellen met korting voorbestellen bij de verkoopstand van 4YourGames.

Bert doet een boekje open over een van de nieuwe releases

Ik was onder de indruk van de enorme standruimte van White Goblin Games. Die was zo groot en gevarieerd dat het onmogelijk was om een overzichtsfoto te schieten. De Goblins hebben in de loop der jaren een trouwe en capabele spelleidersgroep gevormd, wat zich ook op deze beurs liet zien. Ik ben blij dat ik mijn topfavorieten Patrick en Robèr even kon spreken. Ik begrijp dat laatstgenoemde voorafgaand aan de beurs door White Goblin Games is geëerd voor zijn jarenlange inzet als coördinator van de speldemonstraties. Een mooi gebaar, welverdiend!

een doorkijkje naar de stand van White Goblin Games

de speelwereld van de Goblins was indrukwekkend. Petje af!

met Robèr, een van mijn favoriete spelleiders

en Patrick, die ik net zo hoog heb zitten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6