Plattegrond Spellenspektakel 2021

De organisator van het Spellenspektakel heeft vanavond de plattegrond van 2021 gepubliceerd. De beurs vindt dit jaar plaats in twee hallen. Grote jongens als Asmodee, 999 Games en White Goblin Games pakken uit met forse stands en veel speeltafels. De grote hoeveelheid uitgevers gaat sowieso een hoop speelplezier opleveren. De kooplustige bezoeker kan terecht bij twee grote verkoopstands van 4 Your Games, één in elke hal, bij Fantasy En’Counter en bij de verkooppunten van sommige uitgevers. Voor de kleintjes is er weer een kinderplein met gratis kinderopvang. Het is mooi dat ook verenigingen en spelauteurs weer ruimte krijgen. Nieuw dit jaar is het onderwijsplein, waar spellen als leermiddel worden uitgelicht.

klik op de kaart voor een vergroting

De beurs vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 november in de hallen 9 en 10 van de Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie: