Gouden Ludo 2021: nominaties

Bij toeval ontdekte ik via de Facebook van de organisator FORUM-Federatie dat de Vlaamse Spellenprijs Gouden Ludo gisteren de genomineerden van 2021 heeft gepubliceerd. Alleen jaarleden van FORUM-Federatie vzw en geregistreerde Vlaamse spellenclubs kunnen op deze spellen stemmen via een formulier op Google Docs. De prijsuitreiking wordt voor ‘eind 2021’ voorzien. Ik verwacht dat dit op 20 november tijdens de spellenbeurs Spel-Plezier ’21 in Antwerpen zal plaatsvinden, maar hierover wordt nog niets gemeld.

Familiespellen:

  • Calico – White Goblin Games
  • Ghost Adventure – Geronimo Games
  • Lamaland – 999 games

Expertspellen:

  • De verdwenen ruïnes van Arnak – White Goblin Games
  • Everdell – White Goblin Games
  • It’s a wonderful world – Geronimo Games