Spielbox Special Essen 2021

Het Duitse spellenblad Spielbox heeft een gratis special gepubliceerd ter gelegenheid van Spiel 2021. In het voorwoord zet dit tijdschrift zichzelf een tikkie schaamteloos neer als medegrondlegger van de beurs. Er is weliswaar een historische link, Spielbox werd in 1981 gelanceerd door de uitgeverij waar Friedhelm Merz aan het roer stond. Hij stichtte later het Friedhelm-Merz-Verlag en vanuit dat bedrijf is Spiel ontstaan. Maar de huidige uitgever van Spielbox is pas sinds 1992 verantwoordelijk voor dit mooie tijdschrift en heeft dus geen noemenswaardige rol in de ontstaansgeschiedenis van het evenement Spiel.

In deze Spielbox Special word je op 36 pagina’s langs tientallen herfstreleases geleid. Er zijn twee versies, Duitstalig en Engelstalig. Ze kunt ze gratis downloaden op de Spielbox website.

Meer informatie: