Spiel 2021: Game Brewer

De Vlaamse uitgever Game Brewer had meerdere grote releases voor Spiel 2021 gepland. Door productievertragingen (o.a. met dank aan de containercrisis) hebben ze voor Spiel per luchtvracht minder dan 100 exemplaren per stuk ingevlogen van Rulebenders, Stroganov, Hippocrates en Paris: l’Etoile. Er zijn verder enkele exemplaren van Arkwright: The Card Game en de herdruk van Paris beschikbaar. Je vindt Game Brewer in hal 5, standnummer 5A120.

  • Stroganov is een nieuw strategisch spel van de Duitse spelauteur Adreas Steding, waarin Siberische pelsjagers op jacht gaan, nederzettingen stichten en epische liederen componeren. [info]
  • Hippocrates, een spel van Alain Orban (bekend van Black Angel en Troyes), heeft een passend thema voor deze tijden. In de Griekse oudheid moeten de spelers medicijnen maken om de burgers te genezen. [info]
  • Paris l’étoile is een kleine uitbreiding van het bordspel Paris, zowel voor de luxe als de reguliere versie. De set bestaat uit nieuwe tegels en varianten voor bonustegels en past in de basisdoos. [info]
  • Rulebenders is een avontuurlijke tijdreis met piraten, zombies, dino’s en meer. [info]
  • Arkwright: The Card Game is een bewerking van het spelsysteem van Stefan Risthaus pittige bordspel Arkwright. In dit spel staat de industriële revolutie centraal. Je controleert meerdere fabrieken, waarin je goederen produceert voor de verkoop. De waarde van jouw aandelenportefeuille is bepalend voor winst of verlies. [info]

Meer informatie: