Spel-Plezier ’21 in Antwerpen

De spellenbeurs Spel gaat ook dit jaar niet door, maar op zaterdag 20 november organiseren ’t Spelhuis (Wijnegem), Forum Merksem, The Blue Meeple (Deurne) en Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen het spelevenement Spel-Plezier ’21 in de Antwerp Expo.

De eerste uitgevers zijn al bekend: 999 Games, Jumping Turtle Games, White Goblin Games, Happy Meeple Games, Keep Exploring Games en Geronimo Games. Daarnaast zijn er themapleinen met kinderspellen en actiespellen. Een volledige lijst van de te spelen spellen vind je op een BGG-geeklist.

Adriaensen is aanwezig met een beperkte verkoopstand, met de nadruk op gedemonstreerde spellen, andere recente titels en koopjes. Je kunt vooraf spellen bestellen en ze afhalen op het evenement. Dit kan vanaf 20 oktober tot 12 november via de webshop.

Er wordt ook nog iets opgezet voor de verkoop van tweedehandsspellen.

GraSpAc zamelt (afgedankte) gezelschapsspellen in. Een groep vrijwilligers maakt de spellen weer speelklaar. De spellen worden daarna geschonken aan organisaties die werken met kansarme jongeren. Jouw oude en afgedankte gezelschapsspellen kan je bij het inzamelpunt van GraSpAc inleveren.

  • Locatie: Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
  • Tijden: 10:00 – 19:00 uur.
  • Entree: € 5,-. Eenoudergezin: € 6,-. Gezin: € 11,-. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie: