Fairplay op Spiel 2021

Het Duitse spellenblad Fairplay pakt ook dit jaar uit op de internationale spellenbeurs Spiel. Je vindt de Fairplaystand in hal 3, standnummer 3K102.

  • De Scoutaktion (de bekende hitlijst met de populaire nieuwe spellen van Spiel) wordt dit jaar digitaal uitgevoerd. Op de website www.scoutaktion.de kun jij jezelf vanaf 11 oktober als scout aanmelden. Na validatie in de beursstand ga je lekker spelen en mag je rapportcijfers uitdelen aan nieuwe spellen.
  • Op donderdag wordt in de Fairplaystand om 12:00 uur de winnaar van de Kartenspielpreis 2021 bekendgemaakt en gehuldigd. Ik kan er helaas niet bij zijn (ik ben dit jaar alleen vrijdag op Spiel), maar heb onlangs wel mijn stembiljet ingeleverd. Ik ben benieuwd welk spel als winnaar uit de bus rolt.
  • Fairplay is ook actief op SPIEL.digital, het online zusje van Spiel 2021.

Last but not least kan ik je dit spellenblad van harte aanbevelen. De eerlijke en kritische recensies, de beursreportages en de andere artikelen zorgen elk kwartaal voor veel ludiek leesplezier.

Meer informatie: