Escape Your House bij Identity Games

Identity Games komt eind september met Escape Your House, een escape room spel waarbij je niet aan tafel zit, maar door het hele huis opdrachten moet maken, puzzels moet oplossen en gezamenlijk uit je huis probeert te ontsnappen. Escape Your House bevat zes unieke missies. Bij elke missie heb je vijftien minuten om uit je huis te ontsnappen. Werk samen om de puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat jullie uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ voor het ‘Super Slot’ kunnen vinden.

Escape Your House is geschikt voor 3-6 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van zes keer vijftien minuten.

Dit spel is deze week uitgeroepen tot een van de winnaars van de categorie familiespellen van de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Een opmerkelijke winst, gezien het feit dat het spel pas eind september in de winkels ligt. Dat was vroeger toch niet mogelijk bij deze verkiezing? Maar ja, sinds dit jaar is de top van Identity Games betrokken bij de organisatie van de verkiezing en wordt er blijkbaar wat losser mee omgegaan.

Meer informatie