4x Engelstalig bij Ravensburger

Ik ontving vandaag een persbericht van Ravensburger Nederland, waarin vier Engelstalige spellen worden gepresenteerd, die Ravensburger in Nederland distribueert. Het spelmateriaal en de ‑regels zijn Engelstalig, op de Ravensburger website wordt een Nederlandse vertaling aangeboden.

Back to the Future: Dice Through Time

De toekomst ligt in jouw handen, want Biff heeft de DeLorean gestolen en is op een joyride door de tijd gegaan. Werk samen om belangrijke gebeurtenissen uit de Back to the Future film trilogie compleet te maken en verloren voorwerpen te zoeken en terug te brengen. De spelers winnen als zij alle voorwerpen naar de juiste locatie in het juiste jaar terugbrengen. Elke ronde gooien jij en je medespelers dobbelstenen om je acties te bepalen. Het Back to the Future bordspel is geschikt voor 2 – 4 spelers vanaf tien jaar en duurt 45-60 minuten. Dit spel is een ontwerp van Ken Franklin, Chris Leder en Kevin Rodgers.

Horrified

Het dorp wordt aangevallen door o.a. Dracula, de mummie, het monster van Frankenstein en zijn bruid. En… jouw team van helden moet ze tegenhouden. De monsters zijn ondertussen op zoek naar slachtoffers in de vorm van spelers of burgers. Elke keer dat het monster iemand vangt, dan wordt de bevolking angstiger. Bereikt de angst z’n toppunt, dan is het spel ten einde en verlies je. Je moet het angstniveau zo laag mogelijk houden, terwijl je ook risico’s moet nemen om de monsters te verslaan. Horrified is geschikt voor 1 – 5 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ongeveer 60 minuten. Dit spel is een ontwerp van Prospero Hall.

Jurassic Park ‘danger‘

De stroom is uitgevallen en de prehistorische wezens zijn op jacht. Eén speler jaagt met z’n dinosaurussen door de jungle om mensen aan te vallen. De andere spelers besturen een team van menselijke personages uit de film en werken eraan om het park weer online te krijgen en te ontsnappen naar het helikopterplatform voordat het te laat is! Wie gaat er winnen? De dinosaurussen of het team dat op ze jaagt? Het bordspel Jurassic Park is geschikt voor 2 – 5 spelers vanaf tien jaar en duurt gemiddeld zo’n 50 minuten. Dit spel is een ontwerp van  Forrest-Pruzan Creative.

Marvel Villainous: Infinite Power

Welke slechterik ben jij? Domineer het Marvel Universum als een iconische schurk! Volg je eigen kronkelige pad naar de overwinning en gebruik sinistere vaardigheden om het op te nemen tegen andere schurken en machtige helden uit het hele universum. Kies uit Thanos, Hela, Ultron, Taskmaster en Killmonger en vervul je duistere bestemming! Unieke Marvel illustraties, kunstzinnige speelfiguren en een slechte spelmoraal maken van dit kaartspel iets heel bijzonders! Marvel Villanious speel je met 2 – 4 spelers vanaf twaalf jaar. Een spel duurt circa 20 minuten per speler. Dit spel is een ontwerp van Prospero Hall.

Meer informatie: