Op pad in een sprookjesbos

White Goblin Games heeft onlangs de Nederlandstalige editie van Uwe Rosenberg’s Fairy Trails uitgebracht. Het spelmateriaal bestaat uit 59 kaartjes (met wegen in de twee spelerkleuren) en 19 gekleurde stenen voor iedere speler. Met de kaartjes leg je een netwerk van wegen aan in een sprookjesbos. De Dwerg gebruikt de gele wegen, de Elf de roze. Je begint het spel met twee kaartjes op hand, speelt in jouw beurt één kaartje passend uit en trekt er weer een. Zodra een wegennet in jouw kleur aan alle kanten is afgesloten, omdat er geen open einden meer zijn, mag je op elke hut in dit netwerk een eigen steen leggen. Je wint door als eerste al jouw stenen kwijt te raken. Het spel bevat ook nog een solovariant.

Fairy Trails is geschikt voor 1-2 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 15 minuten.

Meer informatie: