Pegasus Designer Days ’21

De Duitse uitgever Pegasus organiseert van 14-16 oktober 2021 de Pegasus Designer Days. Spelauteurs worden wereldwijd uitgenodigd hun spelideeën online voor te stellen aan het redactieteam van Pegasus.

Je kunt twee spelideeën aanmelden. Per spelidee krijg je tien minuten voor de presentatie. In de daaropvolgende weken ontvang je een reactie. Heeft jouw idee ze overtuigd, dan word je om een speelbaar prototype gevraagd. Het spel wordt vervolgens getest, gevolgd door aanvullende feedback en – wie weet – zelfs een aanbod van de uitgever.

Geïnteresseerde spelauteurs kunnen zich tot 26 september via de website aanmelden. Vervolgens ontvang je een e-mail met het tijdstip en een link naar een videoconferentie via Zoom.

Het aanmeldformulier en aanvullende informatie vind je hier: www.pegasus.de/designerdays