Voorverkoop Spellenspektakel 2021

De voorverkoop voor het zevenentwintigste Spellenspektakel is onlangs begonnen. De beurs vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 november. De locatie is de Jaarbeurs Utrecht, maar de beurshal 8 uit 2019 wordt dit jaar ingeruild voor de beurshallen 9 en 10. Omdat er dit jaar geen grote verzamelkaarttoernooien plaatsvinden (“organized play” ligt min of meer op zijn gat), wordt de speelruimte voor gezelschapsspellen min of meer verdubbeld. Van de organisator begreep ik dat meerdere uitgevers van gezelschapsspellen dit jaar flink zullen uitpakken. Daarnaast zal er ook veel aandacht uitgaan naar rollenspellen als Dungeons & Dragons. Veel ruimte en veel speeltafels, dat is iets wat een spellenbeurs in deze tijd goed kan gebruiken.

Je kunt jouw toegangskaarten voor het Spellenspektakel uitsluitend in de voorverkoop bestellen: € 14 voor volwassenen en € 4 voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn ook speciale gezinstickets en passe-partouts. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Door Paylogic worden servicekosten berekend, afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Voordelig met de trein

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen wordt ook dit jaar een dagkaart inclusief een NS dagretour aangeboden. Deze tickets zijn vanaf 1 september te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Dagkaart Volwassene (v.a. 12 jaar) incl NS dagretour € 27,-
Dagkaart Kind (4 t/m 11 jaar) incl NS dagretour € 7,-

Meer informatie: