Megableu introduceert het DGTL Detox label

Bordspellenuitgever Megableu brengt deze zomer het nieuwe label DGTL Detox® op de markt. Dit nieuwe merk specialiseert zich in partyspellen voor jong volwassenen (millennials). DGTL Detox wil spellen uitgeven die mensen samenbrengen voor een aangename tijd. Spellen die dienen als gespreksstarter, of die de spelers gewoon aan het lachen brengen. Spellen die je stimuleren om de smartphone aan de kant te leggen en je analoog te vermaken.

Het bekende partyspel What Do You Meme? verhuist, samen met de eerste uitbreiding, naar dit nieuwe label. Toekomstige titels met dit spelsysteem zullen volgen. Ben je benieuwd naar dit spel? Zie mijn recensie.

5 Seconden Uncensored is de volwassen versie van het partyspel 5 Seconden. Bij dit spel draait het om 1 vraag, 3 antwoorden, 5 seconden. ‘Noem 3 dingen die in je nachtkastje liggen’  of ‘Noem 3 manieren om iemands aandacht te trekken’. Niemand verplicht je te antwoorden als het onderwerp te gevoelig ligt, maar slaag je in de uitdaging, dan win je een punt. Zo niet, mag de volgende speler een kans wagen. De winnaar is de eerste speler die het afgesproken aantal punten behaalt. Geschikt voor drie of meer spelers vanaf achttien jaar, met een speelduur van ongeveer 30 minuten.

Baby Boomer Bingo is een klassiek bingospel in een moderne uitvoering, waarbij de generatiekloof centraal staat. Statements van boomers krijgen repliek van millennials. Iedere speler krijgt 1 bingokaart en 4 millennialkaarten, die hij moet combineren met de boomerkaart die elke spelronde wordt voorgelezen. De winnende combinatie bepaalt waar je een fiche kan leggen op je bingokaart. De eerste speler die bingo heeft is de winnaar. Geschikt voor 3-6 spelers vanaf zestien jaar, met een speelduur van ongeveer 45 minuten.

For the Girls voegt verschillende partyspellen samen in een nieuw jasje. Gooi met de dobbelsteen om te zien welk spel je deze ronde speelt. Truth or Dare : ga de uitdaging aan en win de kaart. (vb. geef een lapdance aan de speler aan je linkerkant). Never have I ever: je wint de kaart als… Rapid fire: je verliest een kaart als je niet meteen iets uit die categorie kunt opnoemen. Best of the Best: geef de kaart aan… (bijv. de speler die het meest recent seks had). Most Likely To: geef de kaart aan de speler waarvan jij denkt dat die het meest waarschijnlijk… Geschikt voor drie of meer spelers vanaf achttien jaar, met een speelduur van ongeveer 30 minuten.

Geen Ja Geen Nee Uncensored is de pikante versie van het partyspel Geen Ja Geen Nee. Heb je wel eens gepoept in het bos? Zou je voorover buigen voor 10 cent? Ben je al eens verliefd geweest op een collega? Iedereen kijkt je aan in de hoop dat je ja of nee zult zeggen, aan jou om je eruit te praten. Geschikt voor twee of meer spelers vanaf achttien jaar, met een speelduur van ongeveer 15 minuten.

Meer informatie: