Asmodee staat niet op Spiel 2021

Asmodee Duitsland heeft vandaag laten weten dit jaar niet met een fysieke stand deel te nemen aan de internationale spellenbeurs Spiel. Ondanks de stijgende vaccinatiegraad vindt Asmodee de gezondheidssituatie in 2021 nog te onzeker.

Het persbericht zegt er niets over, maar ik verwacht dat Asmodee wel actief zal zijn in de digitale onderdelen van Spiel 2021.

Dit lijkt me een grote tegenvaller voor de beursorganisator. Asmodee Group, zijn internationale studios (Days of Wonder, FFG enzovoort) en Asmodee Deutschland vullen immers normaliter grote delen van de hallen 3 en 2. Aan de andere kant biedt dit de organisator meer ruimte om te werken met veiliger afstanden.

De beursorganisator meldt vandaag een tussenstand van ong. 500 aanmeldingen van standhouders.

Meer informatie: