Asmodee lanceert Unbox Now

Asmodee heeft de website Unbox Now gelanceerd. Volgens het persbericht herkent de uitgever in Nederland een consumentenvoorkeur voor een nieuwe categorie innovatieve en moderne bordspellen. Asmodee geeft naar eigen zeggen met het nieuwe platform Unbox Now antwoord op de behoefte van de consument. Dit is volgens de uitgever hét platform waar je alles vindt over de leukste en nieuwste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid. Door middel van een crossmediale campagne wil de uitgever interactie creëren met de consument, om hen te kunnen helpen in hun keuzemoment. Online zal de Unbox Now website met digitale lifestyle-inhoud, een aanbevelingstool en handige video’s de ontdekking van deze moderne vorm van entertainment eenvoudiger maken.

Unbox Now is niet veel meer dan een interactieve online catalogus, een commercieel vehikel om de eigen producten uit te lichten. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee. Het is opmerkelijk dat Asmodee dit initiatief nadrukkelijk verbindt aan innovatie. Dit concern is immers als geen ander bedreven in het heruitgeven van bestaande concepten. Denk aan de lange reeks Ticket to Ride varianten, de Pandemic familie en de kruisbestuivende kopieerdrang van Plan B.

Unbox Now presenteert zichzelf als een wereld van plezier. Dat ruikt een beetje naar een ongeïnspireerde slappe kopie van de bekende 999 Games slogan “een wereld van speelplezier”.

Meer informatie: