Eurovision Song Contest bordspel

Later deze maand barst het Songfestival los in Rotterdam. Just Games heeft voor de gelegenheid een bordspel uitgebracht. Door het goed beantwoorden van quizvragen (er zijn verschillende niveaus) verzamel je themakaarten. Een nieuwe themakaart wijs je toe aan één van de twee landen waarmee jij speelt. Het is de bedoeling om voor elk land een complete set te verzamelen (lied, kostuum, instrument en podium). Via bepaalde iconen kun je extra punten verdienen. Wanneer een speler twee landen heeft voltooid, en de rest minstens één, start de finaleronde. Dan worden aan de hand van finalekaarten punten toegekend aan bepaalde prestaties. De finale is voorbij wanneer de speler met twee voltooide landen voor beide landen drie finalekaarten heeft bemachtigd.

Het Eurovision Song Contest bordspel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten.

Meer informatie: