Van Babycruise naar Droomcruise

De Vlaamse uitgever Jumping Turtle Games komt later deze maand met Droomcruise van Malte Kischkel & Moritz Schuster. In dit spel moet jij een cruiseschip managen. Jij bent op aarde om de wensen van jouw passagiers te vervullen. De ene is geïnteresseerd in bezienswaardigheden, de ander wil sporten, simpelweg ontspannen of is op zoek naar een inspirerende ervaring. Om ze van dienst te zijn, plan jij leuke activiteiten, upgrade jij jouw schip en reis je naar de juiste steden. Het spelsysteem is kaartgestuurd. Elke ronde start met het kiezen van een bestemming voor jouw schip. Daarna draft en verwerk je twee kaarten, upgrades en/of activiteiten.

Tevreden passagiers verlaten je schip en leveren punten op. Je vervangt ze door nieuwe passagiers met nieuwe wensen. Je verdient ook punten met de afgelegde vaarroutes. Het spel is voorbij wanneer er geen passagiers meer zijn. Droomcruise is geschikt voor 1-4 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 30-45 minuten.

Meer informatie: