Game Brewer in 2021

De Vlaamse uitgever Game Brewer heeft de plannen voor 2021 gepresenteerd.

Stroganov is een nieuw strategisch spel van de Duitse spelauteur Adreas Steding, waarin Siberische pelsjagers op jacht gaan, nederzettingen stichten en epische liederen componeren. Dit spel moet medio oktober verschijnen. Een Kickstarter wordt op 15 februari gelanceerd.

Hippocrates, een spel van Alain Orban (bekend van Black Angel en Troyes), heeft een passend thema voor deze barre tijden. In de Griekse oudheid moeten de spelers medicijnen maken om de burgers te genezen. Dit spel moet medio oktober verschijnen. Een Kickstarter wordt op 5 april gelanceerd.

Paris l’étoile is een kleine uitbreiding van het bordspel Paris, zowel voor de luxe als de reguliere versie. De set bestaat uit nieuwe tegels en varianten voor bonustegels en past in de basisdoos. Het spel zelf krijgt een herdruk. Deze titel moet medio oktober verschijnen. Een Kickstarter wordt op 10 mei gelanceerd.

Twee eerdere Kickstarters, Arkwright: The Card Game en Rulebenders, verschijnen respectievelijk begin augustus en medio oktober.

Meer informatie: