Gouden Ludo 2020: nominaties

Na maanden stilzwijgen begon het erop te lijken dat de Vlaamse Spellenprijs Gouden Ludo dit jaar niet zou worden toegekend. Bij toeval ontdekte ik zojuist via de Facebook van de organisator FORUM-Federatie dat vandaag de genomineerden van 2020 zijn gepubliceerd. Alleen jaarleden van FORUM-Federatie vzw en geregistreerde Vlaamse spellenclubs kunnen stemmen via een formulier op Google Docs. Ik heb geen deadline voor deze stembus kunnen ontdekken. Over het hoe en wanneer van de prijsuitreiking zijn ook nog geen mededelingen gedaan. Tikje vaag allemaal, we gaan het meemaken.

Familiespellen:

  • De Crew (999 Games)
  • De Zoektocht naar El Dorado (999 Games)
  • Tiny Towns (White Goblin Games)

Expertspellen:

  • Architecten van het Westelijk Koninkrijk (White Goblin Games)
  • Fuji Koro (Game Brewer)
  • The Magnificent (Jumping Turtle Games)