Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Identity Games zou afgelopen week Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist uitbrengen, maar blijkbaar is dit puzzelspel uitgesteld tot januari 2021. Deze titel wordt gepresenteerd als een kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel. Je verkent een mysterieus huis met vijf kamers. Lees het verhaal, maak de puzzel en speel nieuwe puzzelstukjes vrij door raadsels op te lossen en de code te ontcijferen. De speldoos bestaat uit meerdere vakken met daarin puzzelstukjes en bijbehorende spelonderdelen. Na elke juiste code kom je een stukje verder en staat je weer een nieuwe uitdaging te wachten. Je kunt het spel op je gemak als legpuzzel spelen, of probeer onder druk van de timer de beste score te halen in de ‘Escape Room Modus’. Secret of the Scientist is geschikt voor 1-2 spelers.