Tussen de (Spel)regels door!

De Nederlandstalige spellenscene is sinds kort een podcast over bordspellen rijker. De podcast ‘Tussen de (Spel)regels door!’ doet het anders dan anderen. Deze podcast gaat minder over de spellen zelf, maar meer over gerelateerde onderwerpen als de industrie, spellenwinkels, beurzen, strategie en winnen, inclusie en diversiteit. Een podcast voor spelers die graag tussen de regels doorlezen.

De eerste aflevering dient vooral als voorstelrondje van de drie deelnemers, de speelse juristen Daniel, Rick en Christiaan. Ze bespreken hoe zij vrienden zijn geworden, welke rol spelletjes in hun leven spelen en hun ervaringen met Spiel 2019.

Op de website Dice Daniel, van een van de initiatiefnemers, vind je meer informatie over de podcast. Op de website vind je verder interessante recensie.