Create your Dictator op Kickstarter

Vandaag is een Kickstartercampagne gestart voor het nieuwe Nederlandse bordspel Create your Dictator. In dit spel doen kandidaten een gooi naar het presidentschap van de wereld. De spelers bemoeien zich op de achtergrond met deze verkiezingsstrijd. Ze sturen de race door issues in te brengen, met modder te gooien, samenzweringen op te zetten en vooral door de winnende kandidaten in hun macht te hebben. Een spel voor iedereen die politiek kan benaderen met een flinke dosis humor, ideaal voor mensen die graag hun eigen machinaties opzetten en doortrapte plannen smeden.

Het spel is een ontwerp van Wim de Boer en Gerard Mulder, twee mannen die in het verleden o.a. bij 999 Games en Jumbo hun sporen hebben verdiend. Vormgeving en illustraties zijn van Mindgame. Het spel is geschikt voor 3-4 spelers (5 bij een stretchgoal) vanaf tien jaar (speltechnisch) en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten. De Kickstartercampagne loopt tot 15 december. Bij succes wordt het spel in april 2021 uitgeleverd.

Meer informatie: