Fairplay op SPIEL.digital

Ik ben al jaren een tevreden abonnee van het Duitse spellenblad Fairplay. Ik geniet van de kritische recensies, de beursreportages en van andere artikelen. Ook op Spiel is dit blad elk jaar een bron van plezier, met de hitlijst van de Scoutaktion, een prettig gesprek bij een lekker drankje en last but not least de uitreiking van de Kartenspielpreis.

Fairplay doet over twee weken volop mee aan Spiel.digital:

  • Via de Pre-Scoutaktion kun je vooraf kennismaken met enkele nieuwe releases.
  • In de digitale Scoutaktion kun jij nieuwe spellen aanbevelen.
  • De winnaar van de Kartenspielpreis wordt op donderdag 22 oktober om 12:00 uur gehuldigd. Dit is te volgen op Twitch. Dit jaar hoef ik me dus niet door de mensenmassa van hal 3 te wringen, om op tijd te zijn voor het fotomoment. Ik volg het vanuit een comfortabele bureaustoel. (Note to self: niet vergeten een flesje sekt klaar te zetten).
  • Ten slotte teasen ze een verrassing in de avond. Wordt vervolgd.

Meer informatie: