Online spelen op Castle TriCon 2020

HeidelBÄR Games, Czech Games Edition en Horrible Guild organiseren op zaterdag 26 en zondag 27 september de virtuele spellenconventie Castle TriCon. Dit is de online nazaat van een fysiek evenement in Burg Stahleck. Je kunt de nieuwste spellen van de drie betrokken uitgevers spelen, spelauteurs ontmoeten en deelnemen aan gestreamde events.

Castle TriCon is gratis voor bezoekers. Je kunt je inschrijven op de website van het evenement.

De uitgevers werken samen met Confer-O-Matic en TableTopia, waardoor de bezoekers met hun digitale avatar de 3D-speelwereld kunnen verkennen, nieuwe spellen kunnen spelen. De in de conventiesoftware beschikbare audio en video maakt interactie met je medespelers mogelijk.

HeidelBÄR Games demonstreert

  • Coyote, een nieuwe versie van dit blufspel van Spartaco Albertarelli (3-6 spelers vanaf tien jaar met een speelduur van 20-30 minuten). [INFO]
  • Anansi, een prachtig geïllustreerd slagenspel van Cyril Blondel en Jim Dratwa (3-5 spelers vanaf tien jaar met een speelduur van 30 minuten). [INFO]

Czech Games Edition demonstreert

  • Under Falling Skies, een solitair spel met meerdere missies van Tomáš “Uhlík” Uhlíř, waarin je een belegerde stad moet verdedigen (één speler vanaf twaalf jaar met een speelduur van 20-40 minuten). [INFO]
  • Lost Ruins of Arnak van Mín en Elwen combineert deck building, worker placement en resource management in een spel waarin je een expeditie op een mysterieus eiland onderneemt (1-4 spelers vanaf twaalf jaar met een speelduur van 90-120 minuten). [INFO]

Horrible Guild demonstreert

  • Unicorn Fever van Lorenzo Silva en Lorenzo Tucci Sorrentino, een tactisch race- en wedspel waarbij de spelers gokken op racende eenhoorns (2-6 spelers vanaf veertien jaar met een speelduur van 40 minuten). [INFO]
  • Vampire: The Masquerade – Vendetta van Bruno Faidutti en Charlie Cleveland, een kaartspel waarbij jij als vampier invloedrijke mensen (c.q. voedsel) onder jouw controle probeert te krijgen (3-6 spelers vanaf veertien jaar met een speelduur van 30 minuten). [INFO]

Meer informatie: