Gratis print & play bij Asmodee

De internationale spellenuitgever Asmodee biedt gratis ‘print & play’ versies van populaire spellen aan. De beschikbare spellen: het reactiespel Dobble, het partyspel Dixit, het kennisspel Timeline Classic, het coöperatieve puzzelspel Unlock!, de hersenkraker Cortex Challenge en het familiespel Combo Color. Het gratis spelmateriaal kun je in diverse talen downloaden op de Asmodee website. Dit aanbod wordt t.z.t. uitgebreid met print & play versies van andere spellen.

Stephane Carville, CEO van Asmodee, licht toe: “in deze moeilijke tijden van de wereldwijde COVID-19 crisis, vinden we het prettig om families een manier van spelen te bieden in een veilige en comfortabele thuissituatie. We hopen dat de gratis ‘print & play’ spellen een vorm van verlichting, avontuur en plezier voor iedereen kan bieden terwijl ze thuis zitten”.