SPIEL DOCH! geannuleerd wegens Coronavirus

De organisator van de spellenbeurs SPIEL DOCH! in Duisburg heeft vandaag bekendgemaakt dat de editie van 2020 wegens het Coronavirus geen doorgang kan vinden op 27 t/m 29 maart. In de desbetreffende deelstaat geldt momenteel een verbod op evenementen met meer dan 1.000 personen. Er is verder weinig fantasie voor nodig om te begrijpen dat tafels vol spelmateriaal, waar iedereen met zijn vingers aanzit, niet passen bij de momenteel vereiste aandacht voor hygiëne en de angst voor besmetting.

Update 7 november: de volgende SPIEL DOCH! vindt plaats van 26-28 maart 2021. Voor het geval de beurs toch niet in het vroege voorjaar mag worden gehouden, is alvast een tweede tijdvak gereserveerd van 25-27 juni 2021. Toegangskaarten uit de voorverkoop van 2020 blijven geldig, maar kunnen ook geretourneerd worden.

Meer informatie: