Duitsland is een interessante uitgever rijker

Peter Eggert & Philipp El Alaoui (voorheen van eggertspiele en t/m 2019 actief bij Plan B Games), Viktor Kobilke & Matthias Nagy (Frosted Games) en Karsten Esser & Andreas Finkernagel (Pegasus Spiele) hebben samen in Berlijn de uitgeverij Deep Print Games opgericht. De vier eerstgenoemden doen het dagelijkse redactionele werk, de heren van Pegasus zijn beschikbaar voor raad en daad. Pegasus zal de spellen exclusief distribueren in het Duitse taalgebied.

Deep Print Games wil zich niet beperken tot bepaalde categorieën, maar zal goede spelideeën van bekende en nieuwe auteurs op zo’n manier ontwikkelen dat dit een unieke spelbeleving oplevert en een blijvende indruk achterlaat.

Op Spiel 2020 wordt het eerste spel uitgebracht, Renature van Wolfgang Kramer en Michael Kiesling. Dit is een area control spel met dominostenen. De redactie werkt verder aan enkele aansprekende spellen, waaronder een bewerking van een klassieker.

Meer informatie: