Europese vogels in Wingspan

Vanaf vandaag is de Wingspan uitbreiding Europa, de eerste uitbreiding van het internationaal bekroonde kaartspel Wingspan, verkrijgbaar. Met deze set vliegen Europese vogels jouw spel binnen. De Europaset bevat een inlay met deksel, 81 vogelkaarten, een setje paarse eieren, nieuwe bonuskaarten en doeltegels, extra voedselfiches, vier automakaarten, een scoreblok en een overzichtstegel.

Sommige vogels hebben een blauwgroene eigenschap, die aan het einde van een ronde – vlak voor de afwikkeling van de doeltegel – actief wordt. Er zijn meerdere vogels die afhankelijk zijn van de situatie bij een medespeler. Met sommige vogels kun je zelfs voedsel van een medespeler stelen. Andere vogels leg je horizontaal op jouw tableau, zodat ze twee velden bedekken.

Meer informatie: