Spel 2019 in Antwerpen

Op zaterdag 23 en zondag 24 november organiseren de Vlaamse Forum Federatie en Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen de jaarlijkse spellenbeurs SPEL. Dit evenement vindt sinds 2014 plaats in de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen, waar je twee dagen kunt genieten van gezelschapsspellen in alle soorten en maten. Deze gezellige en sfeervolle beurs viert dit jaar zijn twintigste verjaardag.

Je kunt op SPEL onder meer de nieuwe titels van Asmodee, 999 Games, White Goblin Games, Ravensburger, Game Brewer, Jumping Turtle Games, Quined Games en andere Belgische en Nederlandse uitgevers spelen. Daarnaast kun je terecht bij Queen Games uit Duitsland. De demonstrateurs zorgen ervoor dat je enkel een speeltafel hoeft uit te kiezen, het spel wordt jou uitgelegd en het spelen kan beginnen.

sinds jaren de gezelligste spellenbeurs

Naast de demonstraties van uitgevers en spelauteurs leggen de vrijwilligers van Forum Federatie gezelschapsspellen uit op verschillende themapleinen. Op het Gouden Ludo-plein worden bijvoorbeeld de winnaars en de genomineerden van de Vlaamse spellenprijs Gouden Ludo 2019 gedemonstreerd.

met uitgevers, auteurs en themastands

Mocht je tussen alle gedemonstreerde spellen niet vinden wat je zoekt, zal je in de uitgebreide uitleenstand vast en zeker een spel vinden dat jou aanspreekt.

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen heeft een indrukwekkende verkoopstand met fonkelnieuwe titels en leuke aanbiedingen. Er is ook een grote bring & buy stand met tweedehands spellen.

bevredig je kooplust bij Adriaensen