Bezoekersrecord op eerste Spellenspektakel in Utrecht

Afgezien van een tijdelijk verblijf in Zwolle was het Spellenspektakel sinds de vroege jaren ’90 onlosmakelijk verbonden aan het Beursgebouw Eindhoven. Rond de overvolle beurzen aan het begin van de eeuw werd wel eens gedroomd over een verhuizing naar Utrecht, maar daar kwam het toen niet van. Volgend jaar gaat het Beursgebouw Eindhoven dicht, waardoor de grootste spellenbeurs van Nederland wel moest verhuizen. De organisator heeft meteen de juiste stap gezet door de beurs al dit jaar naar de Jaarbeurs Utrecht te brengen. Bij zo’n verhuizing is het altijd even afwachten of je het lokale publiek meteen in grote aantallen over de vloer krijgt. Dit bleek in Utrecht al op eerste dag geen reden tot zorg. het zesentwintigste Spellenspektakel trok volgens de organisator een recordaantal van meer dan 14.000 bezoekers.

het was overal gezellig druk

Meer informatie: