SPIEL DOCH! 2020 in Duisburg

In het laatste weekend van maart vindt in Duisburg voor de derde keer de Duitse voorjaarsspellenbeurs SPIEL DOCH! plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Nostheide Verlag, de uitgever van de gerenommeerde spellentijdschriften SPIEL DOCH! en Spielbox. SPIEL DOCH! vindt plaats op een bijzondere locatie, een voormalige staalfabriek in het in de jaren negentig stilgelegde hoogovencomplex ‘Kraftzentrale im Landschaftspark Nord’ in Duisburg.

de poort naar speelplezier

Op SPIEL DOCH! demonstreren tientallen uitgevers uit binnen- en buitenland hun nieuwe spellen. Er zijn winkelstands waar je spellen kunt kopen. Er is een vlooienmarkt met tweedehands spellen. Daarnaast zijn er spelauteurs met demonstraties van prototypes. Ten slotte worden er toernooien en andere events georganiseerd. In 2019 trok de beurs zo’n 14.000 bezoekers. Mijn beursverslag van de editie van 2019 geeft je een aardig beeld van dit evenement.

in een sfeervolle zaal

De voorverkoop van toegangskaarten is begin november 2019 gestart.

  • Plaats: Landschaftspark Nord, Kraftzentrale, Emscherstr. 71, 47137 Duisburg
  • Datum: vrijdag 27 t/m zondag 29 maart 2020.
  • Tijden: vrijdag en zaterdag van 10-19 uur, zondag van 10-18 uur.
  • Meer informatie: SPIEL DOCH! website