Terugblik op Spiel 2019

Spellenprijzen

De uitreiking van de Deutsche Spiele Preis was verplaatst naar de donderdagavond. Dat maakte voor de huldiging an sich niet zoveel uit, maar de daaropvolgende avond met een hapje, drankje en goede gesprekken mistte nu een beetje het karakter van een opwarmer voor de beurs. We waren immers al een dag in bedrijf. Soit, Bob en ik hadden een leuke avond in het goede gezelschap van Dorle van de spelvereniging Letter Spielt, Frank van Kulkmann’s G@mebox en Henk Rolleman, die dit jaar was gevraagd als beursfotograaf.

Elizabeth Hargrave wordt gehuldigd voor Wingspan

alle DSP-toppers op het podium

Op donderdagmorgen was ik door het spellenblad Fairplay uitgenodigd voor de bekendmaking en huldiging van de à la carte Kartenspielpreis. De winnaar van 2019 is het kaartspel Belratti van Michael Loth, uitgegeven door Mogel Verlag.

de winnaar van de Kartenspielpreis 2019

Tijdens de persconferentie op woensdag was Ab durch die Mauer al uitgeroepen tot winnaar van de innoSPIEL 2019. Dit is een spellenprijs die innovatie in het zonnetje zet. Deze spellenprijs is in 2017 in het leven geroepen door het Friedhelm Merz Verlag en de stad Essen.

de winnaar van de innoSPIEL 2019

het spel in actie

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10