Spiel 2019: vooruitblik

Donderdag opent het beursgebouw in Essen de deuren voor de Internationale Spieltage Spiel 2019, de grootste spellenbeurs ter wereld. Ik ben vanaf vanmorgen t/m zaterdag op de beurs. Het is de bedoeling om ook dit jaar tijdens het evenement de eerste foto’s en teksten te publiceren. De afgelopen weken heb ik nieuwe spellen van een slordige dertig uitgevers op een rij gezet. Gezien het enorme aanbod aan nieuwe spellen op deze beurs is dit ook nu weer een bescheiden hoeveelheid, maar ik hoop dat mijn ‘micro-preview’ Nederlandstalige beursbezoekers op zijn minst wat leesplezier bezorgt.

Je vindt mijn overzicht van de nieuwe spellen en links naar andere previews en nuttige informatie op mijn Spiel 2019 infopagina.

De traditionele opsomming van goodies laat ik ook dit jaar graag over aan andere sprokkelaars. Ben je op zoek naar freebies, promo’s en dergelijke? Kijk dan hier: