Spiel 2019: Scoutaktion

Het Duitse spellenblad Fairplay organiseert elk jaar op Spiel de zogenaamde Scoutaktion, een hitlijst met de populaire spellen van de beurs. Deze publieksverkiezing is voor velen een bron van vermaak, geeft een beetje richting in het enorme aanbod en is ongetwijfeld ook een aanjager van de kooplust.

meedoen is makkelijk

Meer stemmen geven zo’n hitlijst meer body. Meedoen is makkelijk, je meldt je aan bij de stand van Fairplay (hal 3, stand K102), speelt veel spellen en geeft rapportcijfers. De hitlijst wordt meerdere keren per dag geactualiseerd. De lijst heeft in het verleden ook Nederlands succes opgeleverd. Zo eindigde in 2013 het Nederlandse UGO! op een mooie tiende plek.

een tussenstand op Spiel 2016

De Fairplay stand biedt meer dan deze hitlijst. Daar wordt tijdens de beurs de winnaar van de à la carte Kartenspielpreis onthuld en uiteraard kun je er terecht voor het uitstekende spellenblad Fairplay.

Meer informatie: