Welcome to: uitbreiding 3

Eind deze maand komt Jumping Turtle Games met de derde Nederlandstalige uitbreiding van Welcome to. Ook deze uitbreiding bestaat uit twee afzonderlijke modules. Bij de Halloween module ga je op jacht naar snoepjes en geesten in jouw wijk. Door deze te verzamelen kun je een bonus activeren. Je kunt sparen voor een grote bonus, maar wacht niet te lang. Wanneer een speler een bonus claimt, is deze namelijk niet meer beschikbaar. Bij de tweede module versier je de straten met kerstlichtjes. Wanneer je twee opeenvolgende nummers naast elkaar kunt schrijven, mag je een snoer tussen deze twee huizen tekenen. Zo probeer je een zo lang mogelijk snoer van lichtjes te creëren. Per straat verdien je evenveel punten als het aantal huizen dat je met het langste snoer met elkaar kon verbinden.

Meer informatie: