Pegasus Game Night 2019

Pegasus Spiele organiseert op donderdagavond 24 oktober een Game Night op Spiel 2019. Van 20.00 tot 01.00 uur kun je in Congress Center Süd nieuwe spellen spelen van Pegasus en uitgevers als Plan B Games, Frosted Games, Edition Spielwiese, Portal Games, Lautapelit, Hush Hush Projects, Feuerland Spiele, Abacusspiele, PD Verlag, HCM Kinzel, Wyrmgold en het bordspel van de band Powerwolf.

Naast de tafels met noviteiten is er een speluitleen, zijn er events met Fog of Love („Blind Date“) en het Shadowrun – Edition 6 rollenspel en een demo van Tainted Grail. De spelauteurs Matt Leacock en Michael Kiesling zijn aanwezig met hun nieuwe spellen ERA – Das Mittelalter en Azul – Der Sommerpavillon.

Je moet het aparte kaartje voor deze Game Night vooraf bestellen. De entree kost € 29.  Hiervoor krijg je niet alleen toegang, maar ook een goodie bag met promo’s voor o.a. Imperial Settlers: Roll & Write, Fog of Love en Prêt-à-Porter, een Super Power-Pack met extraatjes voor dertig Pegasus titels, de spellen Nimmble en Gamer over, een buidel met een D50, een XXL Kingdomino speelfiguur en meer.

Meer informatie: