Het Spellenmaakgilde timmert aan de weg

Op zaterdag 28 september organiseert het Spellenmaakgilde een eerste Maker Panel op de Ducosim spellenbeurs in de AFASzaal van de Flint in Amersfoort. Dit is een sessie waarin makers het ambacht van spellen maken (en uitgeven of uitgegeven krijgen) bespreken. Spellen testen kan er ook, ze hebben enkele tafels beschikbaar. Of je nu ervaring hebt of niet, je bent welkom om aan te sluiten. Het is fijn als je je opgeeft via de website, dan weten ze hoeveel deelnemers ze kunnen verwachten.

Op het Spellenspektakel op 9 en 10 november in de Jaarbeurs Utrecht is het Spellenmaakgilde betrokken bij het Auteursplein. Op dit plein kunnen spelauteurs voor een vriendelijke prijs een demotafel huren en zo hun ontwerpen op de grootste spellenbeurs van de Benelux voor het voetlicht brengen.

Meer informatie: