Spiel4Good

Onder het motto Spiel4Good heeft de organisator van Spiel 2019 een campagne opgestart voor het goede doel Balu und Du. Gedreven uitgevers hebben al meer dan 600 spellen gedoneerd, waaraan de spellen uit de speluitleen van de SPIEL-PREVIEW-NIGHT nog worden toegevoegd. Deze spellen worden per drie stuks in een ‘Wundertüte’ verpakt, die je op donderdag t/m zaterdag voor 25 euro kunt kopen in hal 5, standnummer A113 (tussen 15:00 en 17:00 uur).

Balu und Du is een naschools begeleidingsprogramma voor basisscholieren. Een geëngageerde vrijwilliger neemt een jonge scholier onder zijn/haar hoede. Via actieve vrijetijdbesteding wordt het kind geholpen in zijn ontwikkeling. De volledige opbrengst van deze sympathieke actie wordt op zondag aan de Balu und Du e.V. overhandigd.

Meer informatie:

  1. Balu und Du e.V.
  2. Spiel 2019