Ontsnappen en prikken met Identity Games

De Rotterdamse Spellenuitgever Identity Games heeft deze maand twee nieuwe spellen uitgebracht.

Escape Room The Game 2 is de opvolger van het in 2016 verschenen coöperatieve spel, waarmee de de spanning van een escape room naar de huiskamer wordt gehaald. Je hebt 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. Dit nieuwe basisspel bevat vier nieuwe uitdagingen: Panic on the Titanic, Alice in Wonderland, Dawn of the zombies en Another dimension. Het spel is geschikt voor 3-5 spelers vanaf zestien jaar en heeft een speelduur van 60 minuten per scenario. Dit nieuwe basisspel bevat ook een kort introductiespel, waarvoor je de timer op 15 minuten kunt zetten.

Dokter Prik is een actiespel voor kinderen. Een virus gaat van speler naar speler en met een grote spuit wordt iedereen op een ludieke manier genezen. Dit spel is geschikt voor 3-8 spelers vanaf zes jaar en heeft een speelduur van ongeveer 15 minuten.

Meer informatie: