Een tweede kans bij de Goblins

White Goblin Games heeft deze week een nieuw spel van Uwe Rosenberg uitgebracht. Bij Second Chance begint iedere speler met een eigen polyvormig puzzelstuk van acht velden, dat hij op zijn speelveld van 9×9 velden tekent. Daarna worden elke ronde twee nieuwe puzzelstukken (1-7 velden groot) omgedraaid. Iedere speler kiest er één en tekent deze op zijn speelveld. Op een gegeven moment past geen van beide stukken. Dan krijg je een ‘second chance’ en mag je een persoonlijk puzzelstuk tekenen. Lukt dit, dan speel je de volgende ronde gewoon verder. Zo niet, moet je de rest van de ronde passen. Heeft iedereen gepast, of zijn de stukken verbruikt, dan wint de speler met de minste lege velden. Mocht je voortijdig alle velden hebben gevuld, dan win je meteen.

Second Chance is geschikt voor 1-6 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 15 minuten.

Meer informatie: