Konijnenhokken is terug

999 Games heeft een oud konijnenhok uit de stal gehaald en presenteert deze week een nieuwe oplage van het press-your-luck dobbelspelletje Konijnenhokken. Op de zeven dobbelstenen vind je een mix van konijnen, hokken en wortels. Wortels zijn niets waard. Konijnen leveren punten op, die door de hokken worden vermenigvuldigd. Deze hokken moet je in oplopende volgorde sparen. Je moet elke worp minstens één konijn afleggen. Mislukt dit, dan scoor je niets. Als je op tijd stopt, registreer je jouw punten. De volgende speler kan opnieuw starten met zeven stenen, maar mag ook verdergaan met de score waarmee jij bent gestopt.

Konijnenhokken is ontworpen door Markus Kropf en prachtig geïllustreerd door de geweldige Doris Matthäus. Het spel is geschikt voor 2-7 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: