Spiel 2019 preview

De Spiel 2019 preview van Boardgamegeek is vandaag gestart met meer dan 250 titels. Deze spellenberg zal de komende weken nog flink gaan groeien. Ik houd de aan Spiel gerelateerde onderwerpen bij op de Spiel 2019 pagina van deze website. Daar vind je nuttige informatie over de beurs zelf, aangevuld met mijn selectie van Spielreleases. Vanaf de persdag kun je daar mijn beursimpressies verwachten.

Verzoek aan Nederlandse en Vlaamse uitgevers

Uiteraard besteed ik met alle plezier aandacht aan de nieuwe spellen en de beursactiviteiten van Nederlandse en Vlaamse uitgevers. Sta jij op de beurs en wil je op Bordspeler.nl uitgelicht worden via een mooi nieuwsbericht met korte spelbeschrijvingen en beeldmateriaal? Trek dan aan de bel, mail me de informatie, dan maak ik er wat moois van.

Meer informatie: