Voorverkoop Spellenspektakel 2019

Vandaag is de voorverkoop voor het zesentwintigste Spellenspektakel begonnen. Deze beurs vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 november. De locatie is nieuw, het Spellenspektakel verhuist in 2019 naar de Jaarbeurs Utrecht.

Je kunt jouw toegangskaarten voor het Spellenspektakel in de voorverkoop bestellen: € 12 voor volwassenen en € 4 voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn ook speciale gezinstickets en passe-partouts. De online voorverkoop is geopend t/m 9 november. Door Paylogic worden servicekosten berekend, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Bij de spellenwinkels Subcultures in Utrecht en 4 Your Games in Rotterdam zijn ook hardcopy tickets voor het Spellenspektakel verkrijgbaar. Voor deze tickets geldt een toeslag van € 1,- per stuk.

Voordelig met de trein

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen wordt dit jaar ook een dagkaart inclusief NS dagretour aangeboden. Deze tickets zijn vanaf 1 september te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Hotelarrangement

Het Spellenspektakel werkt samen met twee hotels, het NH Hotel aan het Jaarbeursplein en het Hampton by Hilton in Hoog Catharijne. Bij beide arrangementen is het toegangsticket voor volwassenen bij de prijs inbegrepen.

Speelavond

Op zaterdag 9 november is de bar van het Hampton by Hilton vanaf 20:00 uur geopend voor de traditionele speelavond. 999 Games neemt zoals gebruikelijk extra spellen en demonstrateurs mee. Het zou mooi zijn wanneer andere uitgevers ook een (dobbel)steentje aan deze avond bijdragen.

Meer informatie: